Artrovit 30 capsule Vitacare Mărește

Artrovit 30 capsule Vitacare

Vitacare

2152

2350 mg
Romania
30 capsule

Preţ: 35,08 lei(TVA 9% inclus)

Cost transport: 11.9 lei

Descriere artrovit 30 capsule Vitacare

Beneficii :

 • necesar pentru buna functionare a articulatiilor;
 • ofera o nutritie adecvata cartilajelor, inlaturand simptomele de rigiditate si mobilitate limitata, precum si durerile inflamatorii;
 • eficient in calmarea durerii si reducerea inflamatiilor in cazul bolilor reumatismale, bolilor artrozice sau excrescentelor osoase;
 • ajuta la regenerarea tesutului cartilaginos.

Actiune :

 • Artrovit este un supliment eficient ce asigura un aport optim de substante nutritive necesare pentru buna functionare a articulatiilor.
 • Prin complexitatea formulei sale oferă o nutritie adecvata cartilajelor, inlaturand simptomele de rigiditate si mobilitate limitata, precum si durerile inflamatorii.
 • Este eficient in calmarea durerii si reducerea inflamatiilor in cazul bolilor reumatismale, bolilor artrozice sau excrescentelor osoase.

Indicatii:

Artovit este un supliment eficient ce asigura un aport optim de substante nutritive necesare pentru buna functionare a articulatiilor. Cauza celor mai frecvente afectiuni articulare este degradarea cartilajului ca urmare a proceselor degenerative aparute o data cu inaintarea în varsta sau inflamatiile locale foarte dureroase. Artrovit ajuta la regenerarea tesutului cartilaginos prin continutul sau de glucozamin sulfat, MSM ( metilsulfonilmetan ) asociate eficient cu Siliciu. Aceste componente sunt esentiale pentru structura cartilajelor sanatoase. Siliciul din formula este extras din coada calului (Equisetum arvense), plantă ale carei tulpini sunt bogate in acid silicic si saruri de bioxid de siliciu. Extractul din Boswellia conţine principii active cu efect antiinflamator şi antiartritic, iar extractul de Ghimbir controleaza raspunsul antiinflamator al organismului prin blocarea enzimelor implicate. Asocierea extractelor din ghimbir şi Boswellia serrata s-a dovedit eficienta in calmarea durerii si reducerea inflamatiilor in cazul bolilor reumatismale, bolilor artrozice, excrescentelor osoase. Artrovit prin complexitatea formulei sale ofera o nutritie adecvata cartilajelor, inlaturand simptomele de rigiditate si mobilitate limitata, precum si durerile inflamatorii.

Compozitie:

Ingredient activCantitateDZR*
Bor200 mg
Extract de Boswellia serrata 4 :1300 mg
Extract de radacina de Ghimbir(Zingiber officina)500 mg
Glucozamina sulfat750 mg
MSM(metilsulfonilmetan)500 mg
Siliciu100 mg

Administrare:

1 capsula x 1-3 /zi, timp de minim 3 luni

Prezentare:

Cutie 30 capsule.

Recenzii

 • Administrare
 • Scrieţi o recenzie

  Artrovit 30 capsule Vitacare

  Artrovit 30 capsule Vitacare

  1 capsula x 1-3 /zi, timp de minim 3 luni

  Produse din aceiasi categorie